Sådan får du mest ud af din proteinshake efter træning

Sådan får du mest ud af din proteinshake efter træning cardio muskler

Sådan får du mest ud af din proteinshake efter træning: Efter træning og før sengetid!

Drikker du proteinshake?

Det har positiv og muskelopbyggende effekt at drikke proteinshake. Vidste du at proteinshake er muskelopbyggende og det er derfor du ser bodybuildere i fitnesscenteret drikke det.

Proteinshake er sundt for alle!

Hvis du træner reglmæssigt 2-5 gange om ugen, er det vigtigt du får nok protein, hvis ikke du vil svinde helt ind og ligne en tynd marathon løber. Det er ikke altid nok at spise kød, fordi kød tager længere tid om at nedbrydes – her er en proteinshake langt mere effektiv og hurtig at indtage. Derfor er det sundt for dine muskelopbygning at drikke proteinshake.

Hvorfor træne muskler? Fordi de forbrænder fedtet!

Lidt forklaring – uden at blive alt for teknisk så kan man kort sagt forklare det således, at når du træner i fitness centeret, gør de fleste det for at forbrænde fedt. En effektiv måde at forbrænde fedt er også at opbygge muskler, da større muskler hjælper dig med at forbrænde fedt. Altså kan du med større muskler sidde derhjemme på sofaen om aftenen og efter-forbrænde fedt mere end en løber kan forbrænde på en time på et løbebånd. Muskler skal nemlig bruge energi for at eksistere og jo større muskler jo mere energi forbrænder du. Derfor bør du overveje også at træne musklerne som supplement til din cardio-træning.

Det bedste tidspunkt at drikke proteinshake er…

Hvis du drikker din proteinshake indenfor 20min efter sidste træningssæt (også kaldet “open window”), så optager din krop op til dobbelt så meget protein fra din shake end den ellers gør resten af dagen. Derfor er det en god ide med en proteinshake i stedet for en bøf eller lign. Proteinshake optages jo hurtigere – især Valleprotein (mælkeprotein) – afhængig af hvilken type.

Ny forskning: Drik proteinshake før sengetid

Nu viser nye undersøgelser at hvis du drikker proteinshake inden sengetid, kan du få dobbelt så megen muskelvækst!

Sov godt!

Læs mere her

 

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading