Om os

Mark Barner portræt - Clairvoyant Mentor og Coach

Hej, mit navn er Mark Barner, og jeg er en absolut supernørd inden for en bred vifte af områder, såsom IT, design, musik, teknik, spiritualitet, sundhed og træning. Jeg er drevet af en dyb passion og en næsten ubændig nysgerrighed, der får mig til konstant at udforske og dykke dybere ned i disse emner.

Barner.dk blev skabt helt tilbage i 1996, og i begyndelsen var det primært en platform, hvor jeg delte familiebilleder og fortalte om min familie. Dengang var jeg blot et barn, men allerede da var jeg ivrig efter at mestre HTML-programmering og billedredigering i Paintshop Pro og Photoshop. Denne nysgerrighed og passion for viden og læring har forblevet uændret og er stadig en central del af, hvem jeg er i dag. Jeg bruger dagligt mange timer på research og tilegnelse af viden, hvilket har givet mig et væld af forskellige talenter og færdigheder.

Jeg ejer flere virksomheder indenfor IT support og reparation og design. I min fritid arbejder jeg som Clairvoyant Mentor og Coach samt tilbyder foredrag.

Mit liv er drevet af en utrolig passion for mange forskellige emner og en generel nysgerrighed over for livets mysterier. Gennem logik, viden og en skarp intuition har jeg opbygget en imponerende mængde viden, som jeg elsker at dele med andre. For at dele mine tanker og passioner har jeg blandt andet skabt en podcast kaldet: “F*cking Passioneret med Mark Barner” som du kan finde her.

Gennem årene er Barner.dk blevet en omfattende vidensdatabase fyldt med sjov, værktøjer og ressourcer, der har tiltrukket mange tusinder af besøgende.

De mest populære sider på hjemmesiden og bloggen i øjeblikket inkluderer:

De mest populære sider på hjemmesiden og bloggen pt. er:

  1. de årlige Kalender downloads,
  2. lav din online bordplan,
  3. microdosering af magiske trøfler/svampe,
  4. De bedste restauranter i København,
  5. iPhone problemer med lyden,

De hovedemner jeg skriver om er:

DownloadsTech & IT

Guides

InspirationTips til livet

Video

Har du spørgsmål eller ønsker du at annoncere på barner.dk så kontakt os. Det er også muligt at få lavet produkttests og anmeldelser ved at kontakte os.

Annoncer og reklamer på Barner.dk

Priser for Reklamere, Annoncer og sponsorede blog-indlæg:

Du kan reklamere for dit produkt eller service på Barner.dk via enten et banner eller endnu bedre og mere effektivt er det at lave indlæg. Det kan gøres ved at kontakte mig herunder.

Blog-indlæg: 1-2 billeder, 1-2 links (follow), Tekst mellem 400-700 ord. Pris 1999,- for et år.

Kunden leverer selv tekst, links og billeder. I nogle tilfælde vil vi forslå rettelser og evt. billedeoptimering, som er inkluderet i prisen.

Forudbetaling via Paypal eller mobilepay/kontooverførsel.

Bannere:

1 billede, 1 link. Pris afhænger af ønskede antal visninger eller antal klik.

Forudbetaling via Paypal eller mobilepay/kontooverførsel.

Tekstforfatning af blog-indlæg og reklamer:

Minimum bestilling: 400 ord, Pris: 1000,- (2,5 kr pr. ord) med fulde rettigheder til at bruge teksten andre steder også.

Forudbetaling via Paypal eller mobilepay/kontooverførsel.

Grafisk design af bannerreklamer eller billeder til blog-indlæg:

800,- pr time og du har rettigheder til alt materiale, hvis ikke andet er aftalt på forhånd.

Forudbetaling via Paypal eller MobilePay/kontooverførsel.

Om Mark:

Mark Barner
about.me/markbarner
Google + profil
Kontakt mig pr. email: info@barner.dk

Følg Barner.dk på Facebook

Betalingsbetingelser:

Forudbetaling via Paypal eller mobilepay/kontooverførsel for bestilte blog-indlæg/annoncer eller ved tekstforfatning. Hvis du ikke er tilfreds med teksforfatning kan du skrive til os hvad du ønsker rettet og hvis du herefter stadig ikke er tilfreds, kan vi tilbyde en sidste omskrivning. Er du stadig ikke tilfreds efter 3. omskrivning, kan du få 50% af betalingen refunderet og vi ophører samarbejdet, grundet uenighed, samt at du ej heller har kunne kommunikere præcis hvad du har brug for.

Hvorfor skal jeg betale når jeg ikke er tilfreds?, spørger du: Fordi jeg allerede har brugt tid og energi på at hjælpe dig samt at ‘skylden’ hviler på os begge, hvis ikke vi kan blive enige om hvordan teksten skal være. Vi må begge anse situationen for at være såkaldte “lærepenge”, hvor du er blevet klogere på hvilken tekst du ikke vil have og kommet nærmere på hvilken tekst/produkt du faktisk vil have – Derfor. Du har ikke rettigheder til at bruge den de forfattede tekster, ved ophørt samarbejde. Ved brug af tekster uden rettighederne til den, vil du få et erstatningskrav, som overstiger normalprisen for tekstforfatning. 

Terms of service in English

(In short: 50% payment up-front before starting a project. No full refunds but a rewrite – and in case of a 3rd and final rewrite on the same subject, we can offer a 50% refund if you are still not satisfied and you don’t have the rights to any of the written texts. Reason for no full refunds: We pay our journalists to spend time on writing for our clients – they will always get paid as they are paid per hour or per words used. If a client is not satisfied after a 3rd rewrite then the fault is also partly the clients lack of communicating exactly what they need). In some cases where a client gets a discount due to them ordering more than one project then we can not provide a refund.

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)