Top 25 af de bedste restauranter i København

Top 25 af de bedste restauranter i København 5 ting du skal gøre i København, før du går ud at spise 5 ting du skal gøre i København, før du går ud at spise Hvis du er en foodie, så bør du vide dette om København

Denne guide skal hjælpe dig med at udforske de top 25 af de bedste restauranter i København. Byen er en af de smukkeste og mest livlige byer i Europa. Det er også Danmarks hovedstad og en vigtig turistdestination. Byen byder på et væld af aktiviteter, kulturelle oplevelser og selvfølgelig fantastiske restauranter. Uanset om du er turist i byen eller lokal på udkig efter et nyt sted at spise, så er denne guide til dig.

5 ting du skal prøve i København, før du går ud at spise

5 ting du skal prøve i København, før du går ud at spise
Nyhavn

Inden du tager ud på en af de mange fantastiske restauranter i København, er der nogle ting, du skal lave i byen. Her er fem aktiviteter, som du helt sikkert bør prøve af:

 1. Besøg Tivoli Gardens – Denne ikoniske forlystelsespark ligger i centrum af byen og byder på en fantastisk oplevelse for alle aldre. Den er især smuk om aftenen, når lyset tændes, så du kan gå en romantisk tur.
 2. Tag på en vandretur – En vandretur er en fantastisk måde at lære byen at kende på. Du kan udforske den gamle bydel, Nyhavn, det kongelige palads og meget mere.
 3. Tjek gademaden – København er kendt for sin gademad, og der er flere steder rundt om i byen, hvor du kan finde fantastiske retter.
 4. Se Den Lille Havfrue – Selvom det måske er lidt af en turistfælde, er det værd at besøge statuen af Den Lille Havfrue, da det er en af de mest ikoniske seværdigheder i København.
 5. Besøg Nationalmuseet – Dette museum, der ligger i centrum af byen, er hjemsted for nogle af de bedste kunst- og artefakter fra Danmarks historie.

BONUS: Hvis du er på udkig efter de bedste seværdigheder når du besøger København, så er her fem ekstra, der er værd at se:

 1. Det runde tårn – Dette tårn fra det 17. århundrede byder på en fantastisk udsigt over byen fra toppen.
 2. Danmarks Nationalgalleri – Dette galleri er hjemsted for noget af verdens bedste kunst, herunder værker af mestre som Rembrandt og Picasso.
 3. Rosenborg Slot – Dette slot fra det 17. århundrede er et smukt eksempel på renæssancearkitektur og byder på en fantastisk rundvisning i det indre.
 4. Nyhavn – Denne farverige kanal er et fantastisk sted at gå en tur og beundre de farverige bygninger og både.
 5. Amalienborg Slot – I dette kongelige palads bor den kongelige familie, og det er åbent for offentligheden til rundvisninger.

Du kan også læse vores Guide: Hvad du kan lave af aktiviteter i københavn.

Hvis du er en foodie, så bør du vide dette om København

København er hjemsted for nogle af de bedste restauranter i verden. Byen er kendt for sit varierede køkken, lige fra Michelin-stjernede restauranter til afslappede spisesteder. Byen har også en fantastisk street food-scene og er hjemsted for nogle af de bedste barer og klubber. Der er noget for enhver smag i København, så hvis du er en foodie, så bør du helt sikkert udnytte alt det, som byen har at byde på.

Top 5 bedste steder at spise morgenmad i København

Top 10 restauranter til at spise morgenmad i København

København har nogle af de bedste morgenmadssteder i verden. Her er fem af de bedste steder at få morgenmad i København:

 • Granola: Denne charmerende café ligger i centrum af byen og tilbyder et stort udvalg af morgenmadsretter.
 • Cafe Europa: Denne café er kendt for sit fantastiske udvalg af kager og brød.
 • Kaffebaren: Denne café ligger i den gamle bydel og tilbyder et stort udvalg af smagfulde morgenmadsretter.
 • Breakfast Club: Denne café ligger i hjertet af byen og tilbyder et stort udvalg af morgenmadsretter og drikkevarer.
 • Paludan Bogcafe: Denne café har serveret hjemmebagt brød og lækre morgenmadsopskrifter i mange år.

Top 5 bedste steder at spise frokost i København

Hvis du er en foodie, så bør du vide dette om København

København er hjemsted for nogle af de bedste frokoststeder i verden. Her er fem af de bedste steder at få frokost – her er nogle af de bedste restauranter i København:

 1. Relae: Denne Michelin-stjernede restaurant er kendt for sine kreative og lækre retter.
 2. Manfreds: Denne restaurant ligger i den gamle by og tilbyder et fantastisk udvalg af økologiske retter.
 3. Sankt Annæ: Denne restaurant ligger i centrum og byder på nogle af de bedste fisk og skaldyr i København.
 4. Amass: Denne restaurant ligger i det trendy Nørrebro-kvarter og tilbyder et moderne bud på det skandinaviske køkken.
 5. LêLê Street Kitchen: Denne restaurant ligger i centrum af byen og byder på noget af det bedste vietnamesiske mad i København.

Top 5 restauranter med den bedste udsigt i København

Top 5 restauranter med den bedste udsigt i København kaffesalonen
Kaffesalonen

København har nogle af de bedste udsigter i verden. Her er fem af de bedste restauranter med udsigt – her er nogle af de bedste restauranter i København:

 1. Sky Bar – Denne restaurant ligger på øverste etage på Tivoli Hotel og tilbyder en fantastisk udsigt over byen.
 2. Nimb – Denne restaurant ligger i den historiske Tivoli-have og tilbyder en fantastisk udsigt over byen fra sin terrasse.
 3. Strandpavillionen – Denne restaurant ligger på stranden og byder på en fantastisk udsigt over havet.
 4. Copenhagen Street Food (Reffen) – Denne restaurant ligger i hjertet af byen og byder på en fantastisk udsigt over havnen.
 5. Restaurant Bror – Denne restaurant ligger i den gamle bydel og byder på en fantastisk udsigt over kanalen.
 6. BONUS: Peter Liep’s hus – Den ligger udenfor København i den smukke natur i Dyrehaven. Oplagt at gå en tur i skoven og slutte af med et lækkert dansk måltid efter.

Er nattelivet i København sikkert for turister?

København er en forholdsvis sikker by, især for turister. Der er nogle få områder, som man bedst undgår om natten, men det meste af byen er veloplyst og sikkert. Det er dog altid en god idé at tage ekstra forholdsregler, f.eks. at rejse i grupper og undgå mørke gyder, som der heldigvis ikke er mange af i København. Så længe du tager de nødvendige forholdsregler, bør du kunne nyde nattelivet i København uden bekymringer. Oplever du noget mod alt forventning, kan du ringe til politiet på 112.

Top 10 restauranter til at spise aftensmad i København

Top 5 bedste steder at spise frokost i København

Når det kommer til at spise ude i København, er der meget at vælge imellem. Her er vores top 10 over restauranter, hvor du kan spise middag – her er nogle af de bedste restauranter i København:

 1. Noma – Denne verdensberømte restaurant er et af de bedste steder at gå hen for at få en gourmet-spiseoplevelse. Menuen skifter sæsonmæssigt og er altid lavet med de friskeste råvarer.
 2. Restaurant Radio – Denne Michelin-stjernede restaurant er det perfekte sted til en romantisk middag. Menuen er fuld af moderne danske retter med vægt på friske råvarer.
 3. Damindra – Er genåbnet med deres famøse tjener, som hedder Damindra og serverer måske Europas bedste friske, smagfulde og visuelt præsentable sushi.
 4. Meatpacking District – Menuen byder på klassiske danske retter med et moderne twist.
 5. Pico Pizza – Denne trendy italiensk fusionsrestaurantkæde ligger flere steder i KBH. Det er undervurderet, hvor lækre og smukke deres mini-pizzer er. Low key godt sted.
 6. Kadeau – Denne restaurant har fokus på lokale råvarer og traditionelle danske retter.
 7. Geranium – Denne Michelin-stjernede restaurant ligger på øverste etage i en højhusbygning. Menuen byder på moderne dansk køkken med fokus på lokale råvarer.
 8. Tapa del Toro – Denne spanske restaurant er kendt for sine tapas og traditionelle paella.
 9. Fiskebaren – Denne restaurant serverer traditionelle danske fisk og skaldyrsretter men deres brød er måske byens bedste. Spil evt. minigolf hos Camping Kødbyen inden.
 10. Nørrebro Bryghus – Dette bryggeri ligger i det trendy Nørrebro-kvarter. Menuen byder på traditionelle danske retter og deres eget håndværksøl.

Top 5 bedste cocktailbarer i København

Top 5 bedste cocktailbarer i København

Hvis du er på udkig efter en god cocktail, har København nogle af de bedste barer i Europa. Her er vores top 5 over de 5 bedste cocktailbarer – her er nogle af de bedste restauranter i København:

 1. Ruby – Denne bar er kendt for sine signaturcocktails og afslappede atmosfære.
 2. Bar 7 – Denne bar ligger i det trendy Meatpacking District. Cocktailsene er lavet med lokalt indkøbte ingredienser.
 3. Balderdash – Denne bar er kendt for sine kreative cocktails og hyggelige atmosfære.
 4. Alchemist – Denne bar ligger i et ombygget pakhus. Cocktailsene er lavet med lokalt indkøbte ingredienser.
 5. Curfew – Denne bar er kendt for sine opfindsomme cocktails og afslappede atmosfære.

Har du gode oplevelser, som du synes mangler på listen? Så skriv dine anbefalinger i kommentarerne nedenfor.

Vi håber, at du fandt vores liste over de 15 bedste restauranter og barer i København nyttig. Hvis du har anbefalinger til steder, som vi har overset, så lad os endelig vide det i kommentarerne nedenfor. Og glem ikke at gemme denne restaurantguide som et bogmærke. Med denne liste vil du aldrig mere sidde fast i tvivl om, hvor du skal spise i byen!

København er en fantastisk by fuld af kultur, mode, kunst og selvfølgelig lækker mad. Uanset om du er på udkig efter en romantisk middag, en hyggelig café eller en opfindsom cocktail, er der noget for enhver smag. Så hvad venter du på? Kom ud og udforsk byens fantastiske madscene!

Afsluttende tanker

København er hjemsted for nogle af de bedste restauranter i verden. Uanset om du er turist i byen eller lokal på udkig efter et nyt sted at spise, bør denne guide hjælpe dig med at udforske byen og finde det perfekte sted at spise. Fra Michelin-stjernede restauranter til afslappede spisesteder, der er noget for enhver smag i København. Så hvis du er på udkig efter de bedste restauranter i København, er du dækket ind af denne guide. Gem denne restaurantguide som et bogmærke, og gør dig klar til at udforske den bedste mad, som byen har at byde på.

Bon Appétit!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading