9-11 Terror attack – 8års dagen

http://youtu.be/xWpZhmQ_q9M

Det er nu idag 8år siden at terrorangrebet på bl.a. world trade center skete… Det er værd at nævne da Barner.dk’s blog samme dag fik utrolig mange læsere. Årsagen til dette var at Barner.dk hjemmesiden dengang var en familie side, indtil jeg tog billeder af TV’et af flyene der fløj ind i WTC og Pentagon. Jeg lagde billederne op her på hjemmesiden efter min familie i USA efterspurgte det, da de ikke kunne komme på amerikanske hjemmesider og læse om det.

Det var ikke kun min familie som besøgte hjemmesiden her… Der var nemlig over 2000 besøgende på de efterfølgende 5timer, for at se billederne!!! Lige siden har Barner.dk bloggen haft over 600 besøgende om dagen…
Tusind tak for alle mine trofaste læsere rundt om i verdenen.
Jeg må igen kondolere til alle dem, som på den ene eller anden måde blev berørt af hændelserne d. 11. september 2001.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

%d bloggers like this: