iPad er i butikkerne idag!

iPad i Danmark endelig

Ja så skete det endelig! iPads kan nu købes i butikkerne i Danmark idag, nu med den danske software/tastatur installeret. Det er nu næsten 10 måneder siden at iPad’en blev lanceret i USA, men nu kan vi danskere også være med.

Min erfaring

Jeg har haft min iPad i mange måneder nu og er blevet rigtig glad for den. Den har skabt et nyt behov som jeg ikke vidste jeg havde. Jeg bruger min iPad som en mellemting af min iPhone og Mac computer. Jeg bruger min iPad til især at læse aviser og nyheder, skrive noter til møder, køber magasiner, læser google reeder nyheder, surfe på nettet, ser film på den, ser live tv på den via EyeTv, fjernstyrer min Mac, fjernstyre mit Tv, spiller spil, tegner, organiserer og planlægger i min kalender.

Efter den nye software kom i sidste uge så kan iPads multitaske og spille musik over trådløse højttalere og meget mere! Selvom den lige vejer ca 200gram for meget er den stadig let og lækker og simpel at bruge, så selv børn og ældre hurtigt lærer at bruge den.

Danske priser på iPads

Jeg har undersøgt alle priserne online og det ser ud til at alle har samme priser, så shop efter hvilken forhandler du bedst kan lide servicen hos:
Humac.dk, Eplehuset.dk, Elgiganten.dk, ComputerCity.dk, MacGeni.dk, Fona, osv osv. Happii.dk og Wupti.com er dog de dyreste!

Priserne:

iPad 16GB Wifi: 3.799,-
iPad 16GB Wifi+3G: 4.599,-
iPad 32GB Wifi: 4.499,-
iPad 32GB Wifi+3G: 5.299,-
iPad 64GB Wifi: 5.199,-
iPad 64GB Wifi+3G: 5.999,-

Ny iPad 2 på vej

Ja rygterne siger at der skulle være en ny iPad 2 på vej på markedet.
Det samme skete jo, som i ved, med iPhone. Først kom den første 1 Generations iPhone med alu bagcover, så kom iPhone 3G med afrundede plastik kanter, så kom 3GS som var en del hurtigere og for ikke længe siden kom iPhone 4G som er den aktuelle iPhone som har HD kamera indbygget.
Læs mere om rygter på: macrumors.com eller  på TV2 Beep.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

2 tanker om “iPad er i butikkerne idag!”

 1. Hej Barner,

  Jeg skriver til dig, fordi jeg synes du har en rigtig god og velorganiseret blog.

  Jeg meget gerne tale med dig om udviklingen af den.
  Du kan starte med at skrive til min mail – så kan vi tage den derfra 🙂

  de bedste hilsner,
  Anders.