Frank hvem..? Nej “Frank Hvam”, ham fra Klovn!

Hvis du allerede har græmmet dig, bidt negle, gemt hovedet i hænderne eller råbt af Frank på TV, i serien Klovn, så er det måske på tide at du vågner op og følger lidt med i dansk humor når det er bedst. Tv-serien Klovn produceret og indspillet med stand-up komikerne Frank Hvam og Casper Christensen (jo ham fra husk lige tandbørsten), er nu klar på det store lærred! Success serien er simpelthen blevet til film, og det kan kun gå galt – for hovedpersonen Frank!

frank hvam nøgen fra klovn

“Jeg er et nøgent menneske..”

Der har været hård markedsføring på denne film. Bla. har Casper Christensen udstillet sig selv på noget af en trafikprop af en plakat at være. Han ligger på plakaten helt nøgen med andre nøgne kvinder, ja det lyder som et plot på en Jørgen Leth film!
Frank har også været en del i pressen for tiden, bla. med sin lille reklamefilm hvor han har sex med en gammel dame!!! Crazy er de og crazy nok til at indspille en hel film med Frank og Caspers dumheder, som altid er realistiske nok til at man, som seer bliver revet med i frustrationen over hovedpersonernes uheldige færden.

Selv Google har valgt at blokere den seneste klovn plakat. Download eller se den frække plakat her (Google Adwords har bedt mig skjule den)

Hvornår kommer filmen i biffen?

Hvis ikke du ved hvad du skal d. 16. december 2010 – så smut ind og se klovn i landets biografer!!!

Klovn the movie film plakat

start evt. på Kino.dk

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert