Delicious.com – Nye ejere, Nyt design

new Delicious.com
Jeg er flittig bruger af Delicious.com som er en webservice der gør det muligt at bogmærke alle hjemmesider man vil gemme til senere brug.

Delicious blev for kort tid siden købt af Yahoo! og alle brugere frygtede at Yahoo! ville lukke servicen, inklusiv undertegnet. Men de har faktisk kun arbejdet på at gøre det bedre og designmæssigt har det virkelig hjulpet!!!

Pt. kører delicious ikke så godt som det plejer men det er nok fordi det er under udvikling. Jeg får ofte en ”Bad Gateway” tekst på deres side… Oh well jeg håber det virker snart.

De har også opfundet en ny måde at bogmærke på som er ”Stacks” – det kan du se i videoen her.
httpv://youtu.be/HcgtFUN8bgE

Hvad er det smarte?

Når man bogmærker hjemmesider, kan man give dem ”Tags”, som er nøgleord til at beskrive hvad hjemmesiden indeholder, så man selv kan huske det senere når man søger i sin egen database af bogmærker. Det smarte ved Delicious.com er jo at det ligger på nettet og at du derved altid har dine bogmærker uanset hvor i verdenen du sidder, plus at du kan bruge andres computere og stadig have alle dine egne bogmærker.

Det er gratis

Når du har oprettet dig gratis får du din egen webadresse med dine offentlige delte bogmærker, som du kan dele med vennerne eller de besøgende på din blog. Jeg har for mange år siden oprettet mig og har derfor denne adresse delicious.com/markbarner – Her kan du altid se alle mine offentlige delte links. Faktisk kan du også se dem her på Barner.dk i højre kolonne, der står de seneste bogmærker.

Et alternativ til Delicious.com

Da jeg troede Yahoo! ville lukke delicious, fandt jeg nogle andre alternativer:
Google Bookmarks
Springpad: a free app that helps you remember
Remember Everything | Evernote Corporation
Read It Later: One List Everywhere You Are
StumbleUpon.com: Discover the Best of the Web
BlinkList.com – Discover, Blink & Share

God fornøjelse.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading