Overser du en døende hjemløs? Manden her beviser at du er ligeglad!

Overser du en døende hjemløs? Manden her beviser at du er ligeglad! Denne video vil overraske dig eller er du typen der ved du er ligeglad med døende hjemløse? Denne mand udfordrer andre, som du og jeg, med om vi overser en døende hjemløs eller om der er forskel på om hvordan vi behandler en døende hjemløs eller en døende pæn forretningsmand… Gæt om der er forskel! Der er skræmmende forskel på hvordan folk reagerer i Paris’ gader.

Overser eller ignorerer du hjemløse eller fattige mennesker på gaden? Er deres liv lige så meget værd, som dit eget? Hvad hvis det var dig, der lå på gaden og var syg eller fik hjerteslag? Ja det er svært at forestille sig det men denne video, hjælper på det, synes jeg. Jeg synes ikke du skal have dårlig samvittighed men jeg håber at videoen får dig til at tænke en ekstra gang inden du går forbi en syg hjemløs på gaden. Der sker jo ikke noget ved at vise ham eller hende lidt medmenneskelighed, ved lige at spørge “er du okay? har du brug for hjælp?”.

Tak fordi du tog din tid til at se denne video og jeg håber du vil dele den med dine venner på Facebook, så vi igen kan “vågne” og se hjemløse/fattige, som vores medmennesker og ikke som ‘skrald’ på gaden! Måske er det din hjælp der gør forskellen i deres liv… Måske er du deres sidste håb. Regn ikke med at andre gør en forskel, hvis ikke du selv gør.

God dag og pas på dig selv og dine medmennesker, så skal jeg gøre det selvsamme 🙂

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert