pimeyes ai Dette website kan finde hvert eneste billede af dig der findes på nettet!

Dette website kan finde hvert eneste billede af dig der findes på nettet – PimEyes AI

Pimeyes AI er en nyskabende teknologi, der giver mulighed for at finde billeder af en person eller et objekt på tværs af internettet på få sekunder. Med denne AI-teknologi kan du nemt finde ud af, hvor dine billeder er blevet delt, og det kan hjælpe dig med at beskytte dit privatliv. Pimeyes AI har allerede skabt stor opmærksomhed på grund af dens utrolige præcision og hastighed.

pimeyes finder billeder af dig på nettet - alle billeder via ai samt på sociale medier eller hvis andre bruger dine billeder uden samtykke.

Brugertest og udtalelser om PimEyes AI

Ifølge Brugertest.dk, en af Danmarks førende teknologivirksomheder, er Pimeyes AI “en af de mest revolutionerende teknologier, vi har set i lang tid.” De påpeger også, at “Pimeyes AI er en af de bedste AI-værktøjer, når det kommer til at søge efter billeder af en person eller et objekt.”

En anden velrenommeret teknologivirksomhed, TechRadar, har også udtalt sig positivt om Pimeyes AI. De siger, at “Pimeyes AI er en af de mest avancerede billedsøgnings AI-teknologier på markedet.” De påpeger også, at “Pimeyes AI er utrolig hurtig og præcis, hvilket gør det til et fantastisk værktøj for privatpersoner og virksomheder.”

Læs også: Top 31 bedste AI skriveværktøjer, der vil øge din produktivitet i 2023

Hvordan virker Pimeyes AI

hvordan virker pimeyes ai når den finder billeder af dig på nettet

Pimeyes AI fungerer ved at sammenligne billedet med en stor database af billeder på tværs af internettet og derefter returnere de resultater, der er mest relevante for det billede, du søger efter. Det er en hurtig og effektiv måde at søge efter billeder på, og det kan være utrolig nyttigt, hvis du har mistet kontrollen over dine billeder eller ønsker at beskytte dit privatliv.

Hvis du er interesseret i at prøve andre AI-billedsøgningsteknologier, er der flere andre muligheder at overveje. TinEye og Google Reverse Image Search er begge populære valg, der fungerer på samme måde som Pimeyes AI. Du kan også prøve Pictriev, en teknologi, der bruger ansigtsgenkendelse til at finde billeder af en bestemt person.

Læs også: Top 30 AI værktøjer, der vil gøre dit liv nemmere!

Pimeyes AI er en revolutionerende teknologi, der kan hjælpe dig med at finde dine billeder på tværs af internettet. Med dens præcision og hastighed er det en af de bedste AI-billedsøgningsteknologier på markedet i dag. Prøv Pimeyes AI i dag og se, hvor nemt det kan være at finde dine billeder på internettet.

Link til Pimeyes AI: https://pimeyes.com/da/

Link til TinEye: https://tineye.com/

Link til Google Reverse Image Search: https://images.google.com/

Link til Pictriev: https://www.pictriev.com/

PimEyes – Priser

pimeyes priser for ai billedesofware

Prisen for at bruge Pimeyes afhænger af antallet af søgninger og størrelsen på de billeder, der skal søges efter. Pimeyes tilbyder en gratis prøveperiode, hvor brugerne kan foretage et begrænset antal søgninger og få adgang til nogle af deres funktioner.

Efter prøveperioden kan brugerne vælge mellem forskellige abonnementer, der passer til deres behov. Priserne starter fra 29,99 euro for en månedlig plan med 100 søgninger og går op til 199,99 euro for en årlig plan med 2.000 søgninger pr. måned.

Pimeyes tilbyder også brugerdefinerede løsninger og enterprise-løsninger til større organisationer og virksomheder, der har brug for flere funktioner og ydelser. Priserne for disse løsninger varierer afhængigt af de specifikke krav og behov.

Det er vigtigt at bemærke, at priserne kan ændres, og det er altid en god idé at tjekke deres hjemmeside for den mest opdaterede information.

pimeyes priser og features

Ønsker du flere alternativer til PimEyes, så tjek dette link

Lad mig høre om du har prøvet PimEyes i kommentarerne…

Hvis du vil støtte mig, så klik på en eller flere af de reklamer, som tiltaler dig her på siden eller send en donation under kontakt på siden her.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading