🇩🇰 Den Ultimative Overlevelsesliste i tilfælde af strømafbrud/bank-lukninger mm. af MarkBarnerFreedom

🇩🇰 Den Ultimative Overlevelsesliste i tilfælde af strømafbrud/bank-lukninger mm. af MarkBarnerFreedom

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇺🇸 DOWNLOAD THE ENGLISH VERSION HERE: The Ultimate Survival List in Case of Blackouts/Bank Closures etc. by MarkBarnerFreedom

Få 10-sider med to-do oversigt der hjælper dig til hvad der kunne være klogt/rart at have i en krise-situation. Den er fyldt med ideer. Nogle du måske allerede selv har tænkt men også andre, som du nok ikke har overvejet endnu.

Flere har efterspurgt denne overlevelsesliste via min instagram @markbarnerfreedom og @markmyfreedom. Skulle bankerne lukke og kalde det "hackerangreb", ligesom WEF (World Economic Forum) har advaret, så de kan udføre deres Agenda om "New World Order". Alt dette kan du læse om ved at researche dem. De er rimelig åbne om at de samarbejder med diverse regeringer om at lave en såkaldt "Great Reset" og det er kun til deres økonomiske fordel + de har mere magt i et socialistisk/kommunistisk/fascistisk samfund.

Hvem ved om de lukker for strømmen eller regeringer kræver man sparer på energien. Det kan de dog ikke kræve, da du har din egen frihed til at gøre, hvad du lyster (så længe du ikke yder personskade på andre men du må altid gerne yde selvforsvar). Men du kan dog forbedrede dig og undgå at lytte for meget til deres sindssyge restriktioner og krav, ligesom de også krævede under virus-pandemien. Vi aner ikke hvad der kan ske og hvad de finder på - og der er ingen grund til at frygte det. For at eliminere mest mulig frygt har jeg lavet en liste over, hvad man kan forberede at indkøbe og anskaffe. På denne måde kan man have ro i maven ved at være lidt forberedt.

I årevis har folk frygtet jordens undergang og det skal vi slet ikke ud i her!! Det her er blot en liste over, hvad der kunne være rart at have styr på og til inspiration og hjælp til mine kære følgere.

Her er en liste som jeg har udarbejdet over mange dage/uger til alle jer, der har efterspurgt den. Jeg har i samarbejde med overlevelseseksperter og praktisk kloge mennesker udarbejder denne overlevelsesliste.

Denne liste er ideer til, hvad der kan være brugbart at have på lager men da vi alle har forskellige behov, vil ikke alt være relevant for dig.

Side 10 er en tom side med bokse, så du selv kan lave din egen to-do over ekstra ting. ✅

Mangler der noget på listen? så skriv til mig på instagram og jeg sætter det på, hvis det passer ind og du vil modtage en opdateret liste.

Anbefal den til din nabo/venner/familie også.

Tak for jeres støtte og opbakning 💚 kærligheden til frihed.

Køb listen her

Din indbetaling er donation for alt den tid vi har brugt på det og pengene bruges på at bruge mere fritid på at dele informationer, som kan hjælpe alle til mere frihed. Hvis du vil donere mere, kan du sætte antallet op på listen. Jeg værdsætter det utrolig meget tak! 💚

Den Ultimative Overlevelsesliste i tilfælde af strømafbrud/bank-lukninger mm. af MarkBarnerFreedom to-do tjekliste krise overlevelse markbarnerfreedom markmyfreedom

Version 1.3

30.00DKK

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert