Se Gratis Film og Tv online på nettet

Se film online på nettet og lej eller køb film også

Det er nemt at leje, købe og se gratis film og tvshows online på nettet!

Flere og flere websider dukker op efterhånden, allesammen med mulighed for at kunne se film, videoklip og TV. Her er et godt bud på hvor nemt det er – gå ind på nogle af de nedenstående links og find frem til hvad du bedst kan lide.

Få adgang til film og tv shows via iTunes:

Vil du også have adgang til at købe de nyeste TV shows og Film samt musik på iTunes. Det kan man desværre ikke med den danske version af iTunes, så derfor skal man købe adgang via den amerikanske. Jeg købte et amerikansk iTunes gift card i USA og loggede ud af min danske itunes account og klikkede “Redeem” øverst til højre i itunes menuen. Her indtastede jeg koden fra kortet og oprettede på denne måde en amerikansk itunes account med adresse i USA. Nå man har brugt pengene op på kortet så køber man blot et nyt og tanker sin konto op med flere penge via nye iTunes gift cards.

Hvis du vil købe amerikanske iTunes kort så skriv en kommentar herunder med din mailadresse, så skal jeg sende dig informationerne til at købe iTunes gift cards.

Vil du have hjælp til opsætningen af en amerikansk iTunes account så kan jeg opsætte den for dig hvorefter du frit kan benytte den i fremover og selv vælge dit password. Pris for hjælp til opsætning af amerikansk iTunes konto er 100,-.

Gratis links til online Film på nettet:

Du kan også prøve følgende alternativer:

Artikler:

Læs evt. artiklen om voddler videotjenesten – af David Guldager fra TV2

Del dine film links i kommentarerne…

Mangler der nogle links du kender og bruger, så smid en kommentar med linket og evt. din anbefaling. Tak.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

5 tanker om “Se Gratis Film og Tv online på nettet”

 1. Eeej hvor er det skønt med flere links… kom kom.

  Den med itunes er jeg frisk på. Jeg har lige sendt dig en mail. Jeg glæder mig til at prøve at købe film på itunes. Så vil jeg udforske din regnskov af links imens. tak tak jeg takker.

 2. Alle er velkomne til at få hjælp til opsætning af amerikansk iTunes konto…

  @Torben jeg håber du nyder din iTunes konto med film og TVshows 🙂

  @Katrine jeg har svaret på din mail – du siger bare til hvis jeg skal opsætte en iTunes konto til dig og hvor mange dollar$ du vil have indsat på kontoen til at starte med? Jeg anbefaler at man starter med en 25$ så man kan prøve det af.

 3. mega fedt. Jeg glæder mig til at se hvad der kommer til at ske med det nye netflix eller hvad det hedder 😛

  Man kan også se film og tv på nettet med lovefilm og viaplay

  MVH Martin

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading