Mac: BannerZest – publicer dine billeder

https://i0.wp.com/barner.dk/wp-content/uploads/2008/06/BannerZest_Publication_01.jpg?w=660
BannerZest er et stykke præsentations software for både prof. og amatør webdesignere. Lav et lækkert slideshow ud af dine billeder med 4 lette trin. Du behøver ingen kendskab til Flash for at bruge BannerZest. Hvis du tidligere har prøvet at “drag & drop” billeder fra feks dit iPhoto program til din Mail program så bør du også nemt kunne bruge dette.

Der er mulighed for at integrere sine BannerZest slideshows i iWeb, Freeway, Sandvox, RapidWeaver, Blogger, WordPress osv osv. Man kan publicere sine billeder direkte til sin FTP server eller .Mac server.

Jeg har testet programmet og jeg må sige at det er lige til at gå til. Det er nemt, brugervenligt og har en dejlig Mac-designet brugerflade som netop minder om mange andre Mac programmer som man allerede kender.

Den gratis version lægger et stort “BannerZest” logo oven i ens billeder så det er med formål at man køber programmet hos producenten, “Aguafadas” for kun 49 dollars (husk den lave dollarkurs), hvilket er lidt dyrere end man havde håbet. Jeg anbefaler dog helt klart den fulde version som fjerner BannerZest logo’et fra ens billeder.

Læs mere her: Apple Downloads

Ud over prisen er lidt for høj kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger…
5stars.png

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

2 tanker om “Mac: BannerZest – publicer dine billeder”

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading