Dropbox – del filer mellem dine Win/Mac’s og venner

Billede 3.png by you.
Dropbox er et program til Mac, Windows og Linux. Du downloader programmet fra getdropbox.com og installerer programmet og du får hermed 2GB gratis online diskplads. Hver gang du lægger en fil/billeder/dokumenter mm. i din Dropbox som virker direkte i din Finder/Stifinder, så bliver filerne syncroniseret til din online diskplads. Hermed kan du så se/læse/downloade dine filer også selvom du ikke er hjemme. Du kan dele filer med venner/kollegaer/familien.
Har du flere computere, feks en på arbejde og en derhjemme – så kan du med dropbox lægge din rapport/billeder og andet op i din dropbox. Når du møder på arbejde så kan du i se bruge dine dropbox-filer som du kunne derhjemme… get the idea?

Dropbox har været længe undervejs. Det er et supersmart værktøj som faktisk minder en del om www.me.com fra Apple. Dropbox er bare gratis hvilket gør det meget bedre! Du får 2GB gratis plads i din Dropbox når du tilmelder dig.

Det er supersmart og helt nyt fra Dropbox! Jeg har testet det og jeg synes det virker!
Ville dog ønske der var mere gratis plads til rådighed end kun 2gb som ikke er ret meget til feks billeder – ikke nok til mig desværre!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading