iWork ’09 er på gaden!

Som nogle af jer måske allerede ved så er iWork ’09 allerede landet i butikkerne. Men hvis du ikke har prøvet iWork endnu og er vant til at bruge Microsoft Office pakken istedet – så er mine ord herfra “Du går virkelig glip af noget lækkert!”…
Har du en Apple computer, har du nu mulighed for at prøve en programpakke spækket med lækkert design, helt gratis i 30 dage…! Min mening er at det er absolut mere intuitivt end at bruge fx. Word og Powerpoint. I iWork pakken hedder programmerne: Pages (svarer til Word), Numbers (svarer til Excell) og Keynote (svarer til Powerpoint). Jeg tjener ikke penge på at sige det (men det burde jeg Apple!), men jeg siger det dog alligevel. Når først du har lært iWork at kende gider du aldrig mere åbne Word eller de andre programmer… Det bedste er at du kan gemme alle dokumenter i iWork til et Microsoft format såsom Word, Excell og Powerpoint. iWork byder blot på så meget mere! Du får et hav af smarte skabeloner med som rent faktisk er super flotte. Der er alt hvad hjertet begærer, om det er en fødselsdags invitation, en cykel du skal sætte til salg på opslagstavlen, et brev til chefen, en faktura til kunderne, en skoleopgave der skal imponere, et udkast til din egen bog, en præsentation til print, rapporter, nyhedsbreve, plakater, løbesedler, visitkort og meget meget… meget andet! Alt følger med i pakken.
Nu kan jeg så sidde her og skrive om hvor smart det altsammen er… Men ærlig talt får du langt mere ud af at prøve programmet selv – der er ikke noget du kan gøre forkert, det hele er meget simpelt og brugervenligt. Er du stadig i tvivl om du vil have 30 dages gratis prøvetid med iWork ( hvem kan være i tvivl!? ), så tag og kig på disse video’er som kort forklarer hvad du kan og hvor nemt det er:
Er du klar til at prøve iWork ’09 gratis – så klik herunder:
Du kan købe en kode til programmet hvis du vil beholde det.
God fornøjelse…

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

%d bloggers like this: