Flash video er kommet på iPhone!

Skyfire app afspiller Flash video på din iPhone iPad iPod touch

Skyfire er ankommet i Apple’s App Store idag!

I dag d. 4. november 2010 skulle Apple endelig godkende den nye app, Skyfire browser, som gør det muligt at afspille flash video. Tidligere har Apple med vilje undgået at understøtte flash på deres iPhone, iPod touch og iPad.

Den eneste metode at se flash på sin Apple enhed var at “Jailbreake” sin enhed for så at installerer “Frash” via Cydia app’en. Læs om hvordan her på vildmedmac.dk

UPDATE:

Skyfire sold out!Skyfire har fået så mange downloads at de ikke kan trække alle de brugere på serverne!! What a surprice – not!! Nu står der “Sold out” på hjemmesiden!

skyfire app for android

Mediamac skriver om Skyfire browseren:

“Med Skyfire bliver det nu muligt at afspille Flash-indhold på iPhone og iPad med et officielt godkendt program, og det er lidt af en revolution. For indtil nu har Apple afvist at understøtte Flash under iOS. Annonce:

Skyfire bliver angiveligt lanceret i App Store den 4. november om morgenen amerikansk tid og prisen bliver 2,99 dollar for den mobile browser, der kører ovenpå Safari.

Apple og Adobe har længe bekriget hinanden om Flash. Adobe hævder at 75 pct. af al onlinevideo er kodet i Flash, men Steve Jobs mener at Flash kører dårligt på mobile enheder og tærer på batteriet.

Skyfire har brugt et trick for at komme udenom Apples forbud mod Flash på iPhone og iPad. Når brugeren henter en webside med Flash-video, bliver indholdet automatisk konverteret til HTML5, inden det bliver overført til enheden.

Browseren viser så et lille ikon, som brugeren kan klikke på for at streame den konvertede video fra Skyfires servere.”

Læs mere om nyheden på Mediamac her.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading