Send postkort direkte fra din iPhone

 

Her er en app til dem, der ikke gider besværet med postkort, når de er på ferie. Det er nemt at sende et virtuelt postkort og samtidig få lettet den dårlige samvittighed fra sin iPhone.

Den dårlige samvittighed nager én, men dovenskaben fraholder alligevel én fra at få købt de postkort, man føler at man burde få skrevet og sendt hjem til familien under ferien. Med denne lille udmærkede app, kan man komme noget nemmere om postkortskrivningen. Ikke mindst kan man selv få lov at vælge motivet, så man ikke tvinges til at købe et kitchet kort fra en turistkiosk.

Postale er appen, der kan lette problemet for folk, der er ikke gider den konventionelle måde at skrive postkort på, når de er på ferie. Man kan tilmed få børnene til at hygge sig med denne måde at sende postkort på. Med Postale tager du et billede, eller finder et frem fra fotobiblioteket, skriver en titel, samt et par linjer efter evne, sætter et virtuelt frimærke på (ja, fint skal det være), skriver en e-mailadresse, og sender det så afsted. Det hele kan altså gøres helt uden at flytte sig fra strandkanten. Dejligt nemt og bekvemt.

Prisen er 6 kr i App Store (Download Postale i AppStore)
View in iTunes

Kilde: iphoneguide.dk

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert