Brokkeri: Voltacare Thermal Path virker ikke!!

Jeg synes man ofte skal dele sine erfaringer og mening når det kommer til ris eller ros, så andre ikke begår samme fejl!

Med ømhed i ryggen efter vægttræning, valgte jeg at købe Voltacare Thermal Patch på min lænd… -købt i Matas til over 80 DKK! Så kan jeg informere om at det faldet af efter 30min hvor jeg sad ned og havde endda forinden renset huden hvor den skulle sidde. Værst af alt blev den aldrig varm selvom den var monteret med klisteret på min ryg, som i manualen. Der står den vil varme op til 40 grader og sørge for at holde varmen på det udsatte sted på min ryg – det er langt fra sandt og nu har jeg prøvet begge plastre og uden held. Tigerbalsam virker 100 gange bedre men måske der er andre med en anden erfaring?

Det var mit brokkeri for nu 🙂

Håber det stopper dig fra at spilde pengene som jeg gjorde…

God dag 😉

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Leave a Reply

%d bloggers like this: