Vil du være i god form til sommer? Arnold Schwarzenegger har nogle gode råd til alle – også selvom du ikke er bodybuilder!

Arnold Schwarzenegger træning råd tips video

Vil du være i god form til sommer? Arnold Schwarzenegger har nogle gode råd til alle – også selvom du ikke er bodybuilder! Vil du være bikini-klar? Vil du være en flot strandløve på stranden eller bare sund at se på uden for mange deller? (Se video i bunden for at høre Arnolds råd).

Mange piger tror at de får muskler, hvis de løfter vægte… Det er i sandhed en stor løgn og fuldstændig urealistisk. At bygge store muskler kan tage flere år og en usædvanlig kost. Her i videoen kan du høre Arnold Schwarzenegger’s gode råd om, hvordan du kommer i god form. Det handler om at træne korrekt, give sig i hvert sæt, tænke og fokusere på musklen du træner imens du træner den, spise korrekt og mest af alt være målrettet.

Mange vil måske se videoen og tænke “ej det gælder jo ikke mig – jeg skal jo ligesom ik’ være bodybuilder vel”. Denne video er inspiration for ALLE der ønsker en effektiv og god træning med hurtige og flotte resultater! Det er blot at komme igang.

Cardio er ikke nok for effektiv vægttab!

Træner du mest cardiotræning såsom løb, roning og cykling, så er det super godt og du forbrænder fedt – men muskelopbygning/vægtløftning hjælper dig med at blive stærkere og derved også mere veltrænet. Ren cardio gør dig ofte tynd og få ser endda slasket ud fordi de ikke bruger tiden på at bygge muskler. Med vægtløftning og muskeltræning kan du rent faktisk forbrænde fedt ved at sidde ned efter træning!! Ja du hørte rigtigt… Du forbrænder mere ved at sidde og dovne den feks. foran fjernsynet, fordi muskler kræver energi for at eksistere – altså hæver du din forbrænding ved at træne muskler. Man omdanner endda fedt til muskler, når man træner med vægte.

Spis sundt og vær fokuseret på dit mål

Er dit mål at være ‘ripped’, når du om få måneder skal på stranden? Ja så er det bare om at komme igang NU! IDAG! Vejer du 20kg for meget, så skal du ikke regne med du ligner en Arnold til sommer, hvis du aldrig har trænet før… MEN det er en god start med at fedtforbrænde og spise korrekt. Fokuser først på din træning og dernæst på din kost. De går dog begge hånd i hånd – men det vigtigste er at du kommer op og begynder at røre dig.
Smid de sidste kilo ved at træne feks med 10-60min cardio og så kør efter programmet Back to basics. Jeg har trænet efter dette program i nogle år og det er virkelig effektivt. Jeg træner også andre programmer men dette er det absolut bedste jeg har haft success med. I løbet at 3 måneder var jeg ripped – dog lidt for tynd fordi jeg havde lavet for meget cardio men fordi jeg også trænede med vægte i 3 sæt af 6-8 gentagelser, så havde jeg opbygget en muskelmasse og fandt for første gang i mit liv ud af at jeg åbenbart havde en 8-pack (6-pack startede jeg med og så fik jeg en 8-pack)!

Træning er en videnskab og for nogle næsten en religion, hvad der er korrekt eller ikke er korrekt – her er mine bedste råd:

Mit bedste råd om en fast rutine med træning er:

 • Find nogle – gerne flere – at træne med.
 • Lav altid aftaler med andre om at træne, som du ikke kan bakke ud af.
 • Lav en bødekasse for hver gang du ikke holder dine træningsaftaler, så du ved at det er meget dyrt at lade være.
 • Træn 3-5 gange om ugen og gør det til en fast social og god træning.
 • Sørg altid for at pakke din træningstaske før du tager på arbejde – tag den med og tag direkte fra arbejde og til træningscenteret! Sæt dig ALDRIG på sofaen inden træning.. Du får svært ved at komme op igen. Lav en regel om at hvis du skal hjem og hente træningstasken, så må du kun gå med den ene fod ind i din lejlighed/hus for at smide arbejdstasken og tage træningstasken med.
 • Sørg for at holde minimum 1 hviledage om ugen, hvor musklerne får lov at bygge sig op.
 • Få din søvn – den er lige så vigtig som træning og mad!
 • Ros dig selv og andre højt, hver gang I laver et godt sæt eller som minimum når I er færdige med træning
 • Læs om træning, så du begynder at forstå hvad der rent faktisk sker med din krop når du spiser og når du træner – det er 20% af træning at få viden og læse om det.
 • Vær medlem af et fitnesscenter eller en sportsforening, som du træner med.
 • Mit motto er: 50% af træningen er at komme op i fitnesscenteret og klæde om. Resten klarer næsten sig selv.
 • Giv dig og pres dig I hver af dine sæt. Hyggetræning er dejlig indimellem – men hvis du vil have hurtige resultater, så SKAL og VIL du give dig i hvert eneste sæt.
 • Varm altid op.
 • Følg altid et program.
 • Drik altid vand både længe inden, imens og efter træning.
 • Spis noget protein-indholdigt indenfor 20minutter efter dit sidste trænings-sæt (google efter “Open window after training”).
 • Nyd at du bliver mentalt gladere af at have trænet – det er en win/win situation.
 • Hold dig til dit mål og vær motiveret! Feks: at se godt ud så du kan score damer/fyre på din lækre krop, At blive sund, At have en fedtprocent på x-antal%, at få en ny livsstil, at løfte x-antal kilo, at forkæle din kæreste med længer udholdenhed i sengen, at motivere kæresten til at træne med, at have det sjovt, osv osv.
 • Hjernevask dig selv over hvor god og fantastisk du er – for hvis ikke du synes dette, så har du hjernevasket dig til et lavere selvværd og hvem har brug for det!?
 • Tillad dig selv at spise noget lækkert een gang om ugen – man skal yde før man kan nyde og du vil med god samvittighed kunne spise usunde ting indimellem fordi du er så effektiv i din træning. Men hold da fra usunde ting i de første 5 uger for at opnå hurtige resultater.
 • Pas på dig selv og vær tålmodig – det kræver tid og fokus men der er det hele værd!

 

God træning – jeg er allerede stolt af dig, hvis du får noget ud af videoen eller mine råd.

 

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert