Tidlige tegn og symptomer på lungekræft, der kræver din opmærksomhed

8 Tidlige tegn og symptomer på lungekræft, der kræver din opmærksomhed

Jeg er ikke meget for at sprede frygt, da vi efter pandemien er ved at være godt trætte af alt den misinformation der har været i mainstream medierne. Men da jeg selv engang har været til undersøgelser for cancer, da jeg har en mor som døde af cancer, så er jeg pr automatik interesseret i at researche og lære om diverse cancertyper.

Det er vigtigt at pointere at det ikke er for at være bange eller at have frygt om cancer. For flere studier har vist, at jo mere bekymret og bange et menneske er, jo mere tiltrækker de sygdom grundet forhøjet kortisol mm. Så skab bevidsthed om at nyde livet i stedet for at frygte det.

“Den der frygter at lide, lider allerede ved frygten”

Tidlige tegn og symptomer på lungekræft, der kræver din opmærksomhed

Ifølge Remedy Daily er lungekræft den anden mest almindelige kræftform, der forekommer hos begge køn og en førende årsag til død af kræft. Selvom mange tror, at rygning sætter én i større risiko for lungekræft, så sker næsten 20 procent af dødsfald som følge af lungekræft hos ikke-rygere.

Som bemærket af American Cancer Society, er hovedrisikofaktorerne for denne type kræft passiv rygning, forurenet luft, asbest, dieseludstødning og radongas. Som med næsten enhver anden kendt form for kræft, er det bedste forsvar forebyggelse og tidlig indgriben ved at kunne genkende de tidlige symptomer.

Dette sagt, sørg for at tjekke listen nedenfor, der består af de mest almindelige tegn på lungekræft.

Vigtige symptomer på lungekræft

Tidlige tegn og symptomer på lungekræft, der kræver din opmærksomhed

1. Uforklarligt vægttab

En reduktion i din appetit eller følelse af at være mæt kort tid efter at have begyndt at spise og pludseligt vægttab kan ske på grund af lungekræft. Selvom der kan være mange forskellige årsager til dit pludselige vægttab og dårlige appetit, skal du sørge for at konsultere din læge så hurtigt som muligt.

2. Svaghed i de øvre lemmer

Som set på Remedy Daily, er dårlig koordination, muskelkramper og svaghed i de øvre lemmer kendte tegn på paraneoplastisk syndrom, som er en kræftrelateret tilstand, hvor hormonlignende stoffer udskilles af tumorer.

3. Åndenød

Åndenød indikerer ofte adenocarcinom, den mest almindelige type lungekræft hos kvinder, og den diagnosticeres ofte forkert som en bivirkning af dårlig fysisk aktivitet.

4. Brystvækst hos mænd

Forstørrelse af bryster omkring og under brystvorterne hos mænd kan ske på grund af paraneoplastisk syndrom eller frigivelsen af hormoner og proteiner i blodet fra tumorer.

5. Hæs stemme

Lungekræftpatienter rapporterer at opleve en hæsere stemme og smerte og ubehag ved at sluge eller tale. Dette er en definitiv grund til at konsultere din læge, især hvis det er efterfulgt af hvæsen, hoste op af blod eller konstant hoste.

6. Smerter i torsoen

En kedelig ubehag og smerter i brystet, ryggen eller skuldrene kan være en konsekvens af en lunge-tumørs tryk. Brystsmerter sker hos en ud af fire lungekræftpatienter.

7. Smerter i fingrene

Tykkere og smertefulde fingerspidser indikerer ofte lungekræft på grund af tumoren, der udskiller kemikalier i blodbanen, der fremmer knogle- og vævsvækst i dette område og under neglene også.

8. Tilbagevendende sygdom

Hvis du har haft problemer med hyppige forkølelser eller influenza i nogen tid nu, bør du konsultere din læge for at bestemme de potentielle årsager til dit svækkede immunforsvar. Når en tumor begynder at vokse i lungerne, bliver de mere modtagelige for sygdomme.

Erfaring: Bliv frygtfri og omstrukturer dit liv.

Min erfaring med cancer er at, hvis man får det, så er det en enorm og seriøs invitation til at lave om på dine vaner. Alle dine vaner – så at komme ud af tryghedszonen og finde essensen af, hvordan du lever et sundt liv, både mentalt og fysisk såvel, som de fødevarer du indtager. Du kan på mange områder omtænke dit liv. Ønsker du en spirituel session med mig, hvor vi kan komme nærmere det optimale liv, for en sundere fremtid? – Så kontakt mig her: instagram – Mark Barner.

Anbefalinger

  • “Fuck cancer” dokumentar,
  • “The secret” bogen og filmen,
  • “What the bleep do we know”,
  • “Joe Dispensa” kurser og youtube,
  • Bruce Lipton’s foredrag og bøger,
  • Medical Medium bøger,
  • “Helbred dit liv” Louise Hay,
  • David Aspray,
  • Undgå sukker og kulhydrater da vi ved at cancer trives under de forhold. Research så meget som muligt og forstå at læger og pharma ikke altid er interesseret i at holde dig i live, hvis de ikke på forhånd kender din cancer, så giver de hurtigt op. Tag asvar for egen sygdom og situation – din livsstil har ført dig hertil. Det er muligt provokerende at høre men det kan gælde dit liv, så undgå at skubbe det væk. Det er dit ansvar at blive rask og leve et sundt langt liv. Derfor må du sætte dig ind i, hvordan man gør netop det.

Har du erfaring eller kender til andre årsager, så del dem her. Hvis du har spørgsmål eller en ide til et emne, så skriv en kommentar eller kontakt mig på telefon.

Send denne artikel til en du kender, som den kan hjælpe.

Kilder:

HEALING LIFE IS NATURAL

REMEDY DAILY

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading