Ibuprofen dræber tusinder af mennesker hvert år: Brug dette i stedet

Tro det eller ej, de håndkøbsmedicin og receptpligtige medicin, vi køber på apoteket, forårsager mindst 100.000 dødsfald årligt i USA alene.

Forbrugerne bliver manipuleret af forskning, der støtter disse medicin og giver overskud til medicinalvirksomhederne. Desværre udgør denne skadelige adfærd en alvorlig trussel mod folkesundheden og sikkerheden.

Medicin fra apoteker gør os syge

Selvom de promoveres som metoder til at lindre eller behandle et sundhedsproblem, er håndkøbsmedicin værre end vi tror. En undersøgelse foretaget af Nordisk Cochrane Center i København viste, at medicinalvirksomhederne ikke offentliggjorde alle oplysninger fra resultaterne af lægemiddelprøverne.

Ifølge Dr. Richard Horton, chefredaktøren af ​​The Lancet, kan meget af den videnskabelige litteratur eller halvdelen af ​​den være falsk.

Dette er definitivt alarmerende nyheder, især når det kommer til nyuddannede, der kommer ud af medicinskolen i dag og lærer partiske og falske forskningsresultater om receptpligtige medicin.

Problemet med ibuprofen og andre smertestillende midler

Ifølge en undersøgelse udført af et hold forskere fra Ohio State University blev det konstateret, at paracetamol, en almindelig smertestillende, ødelægger positive følelser.

Under undersøgelsen rapporterede deltagerne, der fik paracetamol, reduktion i følelser, når de blev vist behagelige eller forstyrrende billeder sammenlignet med placebogruppen.

Desuden blev brugen af smertestillende midler som aspirin og ibuprofen forbundet med højere risiko for hjerteinsufficiens. Og i en gennemgang af mere end 700 kliniske forsøg konkluderede man, at ibuprofen er en stor bidragyder til tusindvis af dødsfald om året.

Den førende forsker i gennemgangen understreger, at langvarig brug af disse medicin førte til hjerteanfald og hjertedød mellem 1993 og 2003.

Disse medicin hører til kategorien NSAID’er og er blevet forbundet med muligvis katastrofale bivirkninger, især hos ældre. Desværre bliver 100.000 personer, der tager NSAID’er, indlagt årligt i USA alene, og omkring 15.000 dør.

Udover at øge risikoen for kardiovaskulære problemer med 40 til 60 procent, er disse medicin også blevet linket til abort, høretab, allergiske reaktioner og mave-tarmsygdomme. Ifølge statistikker tager cirka 60 millioner amerikanere NSAID’er, og ibuprofen er den mest almindelige.

Hvad er de sundere alternativer til NSAID’er?

  • Ingefær
  • Topisk arnika
  • Kinesisk kranhjelm
  • Omega-3’er
  • Perikon
  • Gingko biloba
  • Vitamin C
  • Panax ginseng
  • Holy basilikum
  • Olivenolie

Kilder:

https://www.collective-evolution.com/2016/03/09/ibuprofen-kills-thousands-each-year-so-heres-the-alternative/

https://www.healthyfoodhouse.com/ibuprofen-kills-thousands-each-year-here-is-what-you-should-use-instead1/

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading