iPhone: Se hvor dine venner er med Gowalla

Gowalla

iPhone app: Gowalla from Mark Barner on Vimeo.

Mark Barner forklarer lidt om hvad man kan på sin iPhone med Gowalla og foursquares mm. Brug din geolocation til “check in” på den restaurant, cafe, 7 eleven, autoværksted eller hvor du end befinder dig. På denne måde kan dine venner se hvor du er samt se de billeder du vælger at dele på det sted du er. Du kan på den måde følge med i hvor dine venner er i byen henne og derefter tage over og mødes med dem hvis de feks. skriver “Her er gang i den” når de checker ind et nyt sted.

Du får en slags “points” når du checker ind samt når du opretter steder som ikke findes allerede. Jeg har ikke helt fanget pointen med de ting som man “finder” men det er meget sjovt alligevel.

Jeg er klart mere tilhænger af Gowalla frem for FourSquares, Brightkite, osv. Gowalla har en flot brugergrænseflade, et gennemarbejdet design og står højt på brugervenligheden!

Når du bruger Gowalla har du mulighed for at dele dine check-ins og billeder på facebook og twitter – og det er selvfølgelig frivilligt om man vil det!

Se videoen herover for at se min gennemgang af Gowalla.

Download Gowalla fra itunes her

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

2 tanker om “iPhone: Se hvor dine venner er med Gowalla”

  1. Hvad med at kigge på HeyWAY Pro? Fås også i en “Lite”-udgave, med reklamer.

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading