Opsæt en Spotify konto i Danmark!

download spotify

*UPDATE:

Der er sket meget med spotify siden jeg skrev indlægget herunder!

Hvis du vil have Spotify og streamet musik på din Laptop/Notebook eller din stationære PC/Mac, så kan du downloade Spotify samt læse meget mere på Spotify.dk

Har du spørgsmål, så spørg i kommentarfeltet i bunden af dette indlæg.

God fornøjelse!

—————————-

Hvis du, ligesom jeg, virkelig gerne vil have en Spotify konto til din iPhone samt at opsætte alt din musik fra din hjemme PC eller Mac, så skal du læse denne guide.

Til jer som ikke ved hvad Spotify er, så er det en tjeneste som er kommet til bl.a. sverige og england men ikke Danmark endnu. Med Spotify installeret så hjælper du programmet om at importere alt din musik fra feks itunes eller en mappe på din pc eller mac. Du kan så købe og høre musik via programmet. Men vigtigst af alt så kan du have din musik med på farten via din iphone eller android telefon. Spotify streamer nemlig din musik over på din telefon så du kan høre den alle steder i verdenen!

Godt så her er guiden til hvordan du får en spotify konto for man skal nemlig inviteres! Jeg skriver hvad JEG gjorde.

1. gå ind på http://webchat.quakenet.org/
2. skriv et tilfældigt Nickname som du ønsker
3. I channels skriver du: #Spotify og klik join chat.
4. skriv nu i bunden af skærmen: /msg Spotify !invite
5. en fane mere er åbnet i toppen med label: Spotify
6. klik på den og læs. skriv og få instruktionerne på engelsk eller norsk… du får nu en mailadresse (spotifyinvite@kjetilp.net) som du skal skrive til hvor du PÆNT beder om en invitation til spotify – hvis du er heldig får du en kode tilsendt af Kjertil. husk at sige Tak! (Hvis du med sikkerhed vil have en donerer du 2$ via paypal til serveren@live.no).
Du kan også være heldig at få en invitation hos David Naylor.

7. du skal bo i england eller sverige mfl. for at downloade og registrere dig på spotify.com – derfor skal du på mac downloade Hotspot Shield http://www.anchorfree.com som skjuler din ip! (jeg ved ikke længere hvad der virker på pc – prøv med nogle proxyserver programmer).
8. Installer og kør “Hotspot Shield” (øv at der er mange reklamer i know!) klik på det røde ikon i din taskbar i toppen og vælg “Connect”. Vent til ikonet bliver grønt.
9. gå ind på https://www.spotify.com/int/invitation/ og indsæt koden du fik på mail, fra kjertil, under hvor der står “Free Spotify” og klik “continue”. Følg guiden og skriv en rigtig (evt. co adresse og telefon til en ven i sverige eller england). Brug en mailadresse som gmail hvis din .dk-adresse skaber problemer.
10. download spotify for mac her: http://www.spotify.com/se/download/mac/
11. installer spotify ved at kopiere spotify ikonet over i dine programmer og kør det.
12. log ind med dit brugernavn og password (det du lavede i step 9).
13. følg guiden og importer din musik fra itunes-mappen eller andet

Download Spotify til iPhone fra Danmark

Det er ikke ligetil men prøv det her:

1. gå ind i din itunes på din mac eller pc.
2. klik på itunes store i venste kolonne
3. log ud af itunes store i øverste højre hjørne
4. klike på dette link for at downloade spotify-app’en fra den svenske itunes store: http://itunes.apple.com/uk/app/spotify/id324684580?mt=8

spotify itunes download
5. itunes spørger evt. om du vil skifte til den svenske itunes store og du klikker ja/ok.
6. klik på “free” og den spørger dig nu om login. Klik på create new account.

itunes create new accountitunesitunes betingelseropret skab en konto itunes
7. ved betalingstype skal du vælge “None”. I den amerikanske og danske itunes store kan man ikke vælge none… så du skal ind i den svenske hvis ikke “none” valget findes…
itunes betaling none

8. følg itunes guiden og skriv en ny mailadresse som du ikke har bruge i itunes før. Brug en adresse og telefonnummer fra sverige. (denne konto vi opretter skal vi kun bruge 1 gang til at downloade og evt opdatere Spotify-app’en i fremtiden. så husk din kode og login.
itunes account created tjek mail
9. efter oprettelsen af ny konto med en anden emailadresse end du plejer at bruge, skal du gå ind og tjekke din mail og du har modtaget en mail fra itunes sweden hvor du skal verificere dig og din mailadresse ved at klikke på linket og logge ind på itunes.
10. du går nu igen ind i din svenske itunes store og søger efter spotify og klikker på “Free” igen for at download. Download og sync med din iphone…
11. tillykke nu burde du have spotify på telefonen.

Køb Spotify Abbonnement og hør musik på iPhonen/Android

1. Gå ind på www.paypal.com og vælg “Sweden” i sprog og english i language. klik på Sign Up. VIGTIGT at du vælger sweden eller virker det ikke med betalingen!
paypal sweden

2. Vælg personal og skriv en email adresse som du ikke har brugt med paypal før.

paypal personal

3. Skriv dit navn og adresse (behøver ikke være fake). Skriv en emailadresse som du IKKE har brugt med Paypal før.

4. Registrer et mastercard/visakort som du IKKE har brugt med paypal før.

5. Følg guiden og gå ind på Spotify.com og Login

6. klik her og vælg Premium konto betal via paypal 99,- svenske kroner pr. mdr. Følg guiden til betalingen er gennemført.

7. Når betalingen er gennemført bør du kunne logge ind på din iphone/mobiltelefon og bruge spotify. Husk at du på din mac/pc først skal oprette playlister som så automatisk vil blive delt over på telefonen. God fornøjelse

Har du en bedre guide så del den her tak 🙂

smid mig en kommentar omkring om det virkede… Husk at sig tak 🙂 så er jeg så glad for alt den tid jeg har brugt på denne guide.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

19 tanker om “Opsæt en Spotify konto i Danmark!”

 1. Hej Barner

  Super guide – Nu har jeg i hvert fald fået downloadet og installeret Spotify på min iPhone. Jeg har netop oprettet en ny Paypal-konto jvf. din beskrivelse med Sverige som land. Jeg kan dog ikke få lov til at betale med den, da jeg får en fejl om at kortet ikke stemmer med landet.

  Min Spotify-konto er oprettet som engelsk, men når jeg ser på din tekst, så skriver du at man kan oprette den i enten England eller Sverige. Er din konto oprettet i England eller kan det være forklaringen på at jeg ikke kan gøre det?

  Har du et godt bud – jeg mangler lige de sidste 10% for at komme i mål 🙂

 2. Hej Finn,

  Min paypal er oprettet i sverige. Du skal være logget ud af paypal inden og derefter vælge sprog. Når du har valgt svensk kan du klikke på opret konto…

  slet evt. dit kreditkort fra den engelske og slet hele paypal kontoen og derefter opret den via den svenske… håber det virker.
  det gjorde det for mig.

  Jeg er dog enig med Torben om at Spotify ikke er så imponerende igen – at man skal lave spillelister derhjemme for at kunne høre sin musik er altså for gammeldags.

  god fornøjelse

 3. Hej igen

  Jeg var logget ud da jeg oprettede den svenske paypal-konto og mit kreditkort var heller ikke registreret på nogen engelsk konto tidligere. Anyway, efter en google-søgning fandt jeg frem til en pige der bor i Sverige og hun har simpelthen bare oprettet en Premium-konto til mig for de næste 12 måneder – så slipper jeg for at skulle logge på og nu er jeg på med alle mine enheder.

  Tak for hjælpen under alle omstændigheder!

 4. Har forøvrigt lige set at der i den næste Sonos-opdatering komme Spotify-integration, så sidst på måneden er der både trådløs lyd i hele huset og et par millioner track tilgængeligt 🙂

 5. Top nice! Man skal godt nok holde tungen lige i munden og junglere med en del logins m.v., men det holder hele vejen…

 6. Så er opdateringen af sonos klar, og Spotify kan køre direkte integreret med Sonos.

  Detmeste af ovenstående guide passer fint tila t få Spotify på Sonos, men et par enkelte tilføjelser regner jeg med at brskrive på bloggen nævnt ovenfor i løbet af de næste dage.

 7. Jeg er glad for at høre at I kan bruge guiden.

  Jeg bruger efterhånden mest min spotify til at opdage ny musik i stedet for at høre mit eksisterende 🙂

  Kom gerne med mere feedback hvis i støder på problemer eller har nogle tips ligesom @Grandjean.

 8. Hejsa. Jeg kan ikke få Spotify frem på listen over musik services i min Sonos Desktop Controller. Jeg har endda været inde på min Sonos profil for at ændre mit hjemland til Sverige; det har jeg læst, at andre har lykkedes med. Men det var et par måneder siden. Har Sonos gjort det umuligt siden? Jeg har allerede en Spotify konto, så jeg vil sætte pris på om nogen kan give mig det gyldne hint så jeg kan få Spotify ud gennem Sonos….!!! Pft.

 9. -> Jacob
  Hvis du har ændre dit hjemland i din Sonos profil til Sverige, så burde du få adgang til Spotify som service. Nogle gange tager det længere tid end andre, men den sikre måde er at bede dit system om at lede efter opdateringer til Sonos, så skulle den komme med det samme.

  Hvis den ikke gøre det, er der nok noget galt med din registrering. I så fald er det smarteste at lave en reset af hele systemet. Det er beskrevet på min blog, som du kan finde link til ovenfor.

  I kommentarerne til følgende indlæg:

  http://www.sonos-system.dk/streaming-services/rhapsody-streaming-music-service-paa-sonos-system-i-danmark/

  kan du se adskillige som har haft problemer (dog mest med Rhapsody) og for hvem det siden er lykkedes at få både Rhapsody og Spotify op at køre.

  Og når det først er installeret…. WOW det er fedt.

  Venligst
  Grandjean

 10. Tak for god guide. Dog fik jeg lidt hjælp fra en norsk ven til at udføre betaling og oprettelse, så det var nemt. iPhone guiden fik jeg tilgengææld godt brug for TAK! DET ER BARE KONGE!

  Dog én ting. Uden dog at være den store Rasmus Seebach fan har jeg ved et tilfælde opdaget at hans katalog af sange IKKE er tilgængelig via den norske konto. Går jeg via en VPN til spotify sverige og opretter en open konto (gratis) kan jeg sagtens slå hans sange op via Spotify klienten til PC.

  Hmm.. er der nogen som ved noget som der kan være forskel på katalogerne afhængigt hvilket land man opretter sin konto i?

 11. Hmm is anyone else encountering problems
  with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any suggestions would be greatly appreciated.