Få Front Row for Mac OS X 10.7 Lion

front row for lion

Som nogen af jer måske allerede har opdaget har Apple pillet FrontRow ud af deres Lion OSX. FrontRow er jo iTunes i fuldskærm eller hvad man skal kalde det. Hvis du har koverteret alle dine videoer til m4v format eller bruger FrontRow til at se Apple Movie Trailers, så føler man jo at livet er gået i stå uden FrontRow.

Alternativer til FrontRow

Der er jo mange bedre alternativer på markedet til FrontRow. Prøv feks de gratis open source apps til din mac, Boxee, Plex og XBMC som alle er helt fantastiske på hver deres måde!

Få FrontRow tilbage!

Heldigvis er det ikke en større videnskab at få FrontRow tilbage på din Mac med Lion installation. Du downloader simpelthen bare denne app: Download the free package installer by MacHatter og installer den ved at dobbeltklikke på den. Genstart din Mac herefter, når du bliver bedt om det. Vupti og du har nu FrontRow tilbage igen!!

Tip: Når den er installeret kan du klikke cmd+esc tasterne for at aktivere FrontRow (efter du har genstartet din mac). Ellers brug din Apple fjernbetjening til at aktivere FrontRow.

God fornøjelse!

kilde: http://osxdaily.com/

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert