Glutenfri pizzaria, bagere, restauranter, spisesteder, desserter og takeaway – for allergikere i København

Glutenfri pizzaria, bagere, restauranter, spisesteder, desserter og takeaway - for allergikere i København

I dag skrive jeg om Glutenfri pizzaria, bagere, restauranter, spisesteder, desserter og takeaway – for allergikere i København.
Jeg har åbenbart lidt af glutenallergi/mel-allergi i nogle år uden rigtig at være sikker. Selvom min test på laboratoriet via min læge var negativ, så reagerer jeg alligevel ved enten hoste med slim i halsen, ekstrem træthed eller ubehag i maven eller ved toiletbesøg!! Ja ikke lige det man går og taler højt om! :-S Det kan være pinligt, så derfor deler jeg det med jer, for at alle jer andre, der har samme problemer, opdager I ikke er alene samt lærer af mine metoder for at undgå gluten og leve et godt og sundt liv med allergi.
Jeg lever også med mælkeprotein-allergi (ikke laktose-intollerence) og for at toppe det hele, så har jeg også nikkelallergi – men mere info om disse allergier senere her på siden.

Når man er ude kan det være svært at styre, hvad andre putter i maden og derfor har jeg efter en del research og egne oplevelser skrevet en liste over relevante steder du kan spise glutenfri mad eller få glutenfri takeaway. Jeg har spist glutenfrit og laktosefrit mange steder i kbh. Leder du efter glutenfri morgenmad eller glutenfri desserter, så kan du snildt gå efter denne glutenfri liste over københavn. Tilføj evt. dine favoritter i kommentarerne – så hjælper du også andre tak 🙂

Husk altid at bede om at din mad er glutenfri, når du bestiller.

 

Klik på nedenstående navne for at komme til deres hjemmeside.

Glutenfri Restauranter:

Glutenfri Takeaway:

Redfellas i Illum

Glutenfri Pizzariaer:

Bagere / Morgenmad :

Glutenfri Links:

Glutenfri Opskrifter:

Har du glutenfri tips?

Har du andre links eller anbefalinger til restauranter/takeaway eller andet, så ville det være super dejligt hvis du skrev det i kommentarerne, så tilføjer jeg det til dette indlæg. Tusind tak og jeg håber du kan bruge ovenstående liste 😉
Et liv uden gluten er også et godt liv. Med venlig hilsen Mark
Ps. Brug af ovenstående er på eget ansvar – du bør altid selv undersøge om der er gluten i den mad du spiser hvis du er allergiker.

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

5 tanker om “Glutenfri pizzaria, bagere, restauranter, spisesteder, desserter og takeaway – for allergikere i København”

  1. Ved ikke om det passer ind i denne tråd men prøver. Restaurant flammen er ikke en kun glutenfri restaurant, men der er en allergi-liste på deres hjemmeside, så man kan se hvad man skal undgå. Og de har blandt andet glutenfri brød.

  2. Naturbageriet på Frederiksborggade har masser af glutenfri brød og kager 🙂

  3. Glutenfriforbegyndere.dk er en spændende blog.
    På glutenfri.nu kan du købe italienske naturlig glutenfrie madvarer……mums!!

    Mvh. Nina Sommer

  4. Restaurant Rebel. Fransk bistro/gourmet, Michelin anbefalet. Mellem prisklasse.
    Man kan vælge de fleste retter glutenfrit, og der serveres glutenfrit brød til maden hvis med spørg tjener.

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading