Surf anonymt på Internettet – også på dit arbejde!

anonymouse
Mange arbejdspladser har idag spærret for adgangen til Facebook og andre websites for at styre deres ansattes færden på Internettet. Det er vel også fair nok, når de ansatte får betaling for den tid de er der og de bør vel også udføre deres arbejde indenfor den tidsramme der er sat. Men… Nogle gange så er det alligevel en nødvendighed at kunne komme ind på facebook og andre blokerede sider selvom man er på arbejde. Eller også er chefen så røv syg at Facebook er det eneste sted man kan flygte hen… Eller mener du at du vil studere menneskers facinerende adfærd… og vil du surfe porno!? (Det lyder ikke sandsynligt – men det sker sikkert i nogle virksomheder)…

Løsningen

Du kan nu ved hjælp af Anonymouse.org surfe alle mulige sider uden at chefen og IT afdelingen kan se det. Prøv selv på www.anonymouse.org/anonwww.html og tast den web-adresse ind du vil surfe på, feks. kan du starte på facebook.com.

God surf fornøjelse!

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

En tanke om “Surf anonymt på Internettet – også på dit arbejde!”

  1. Super god artikel! Vil anbefale siden anonym-online.dk – der også indeholder mange gode råd og henvisninger, hvis du vil være anonym online, samt information om de forskellige browsere og hvor annonyme de er, proxy servere, VPN (Virtual Private Network) og meget mere.

Smid en kommentar her eller del din erfaring :-)

Discover more from Barner.dk

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading