WordPress guide: Hvordan man udgiver et blogindlæg via email

wordpress email

Har du stået i samme situation som jeg og forsøgt at få din WordPress.org på eget domæne til at fungere med email. Jeg har i lang tid arbejdet på at sørge for at jeg kan sende emails til min Barner.dk blog, som derved vil opdatere min blog med nyheder. På denne måde så behøver jeg ikke at logge ind i wordpress men kan i stedet blot sende en mail.

Jeg deler dette med jer da jeg endelig har fået det til at virke… Jeg har dog ikke fået det til at virke med det indbyggede wordpress under “indstillinger > skrivning”. Jeg har ved at læse på nettet (på dette link) fundet frem til plugin programmet til wordpress, nemlig “Postie” som hjælper dig med at få det hele til at virke.

Installationsguide

Det eneste du skal gøre er følgende:

1. oprette en hemmelig emailadresse, såsom diowpwkd@ditdomæne.dk, og denne kan du så sende til når du vil udgive noget på din blog.

2. logge ind på din wordpress backend www.ditdomæne.dk/wp-admin/
3. klikke på plugins i venstre side
4. klikke på tilføj nyt plugin
5. søg efter “postie”
6. klik “installer” for at installere plugin’et og aktiver det efterfølgende
7. konfigurer “Postie” under indstillinger ved at indtaste alle detaljer. (jeg bruger one.com og derved deres mailserver: pop.mitdomæne.dk)

Postie Screendumps

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

2 tanker om “WordPress guide: Hvordan man udgiver et blogindlæg via email”

 1. Hejsa

  Tak for diin artikel. Den hjalp mig godt på vej 🙂

  Den giver mig dog et lille problem. Når jeg poster via en email, er det som “indlægget” ikke bliver afsluttet korrekt.

  De tidligere indlæg bliver så rykket ret højt op. Du kan tage et kig på min hjemmeside og se hvad jeg mener.

  Håber du kender en løsning på problemet?

  mvh Thomas

 2. Ja jeg tror det er kodningen du har i din mail eller på dit website, der ikke får afsluttet html koden korrekt. Tror du skal have en programmør eller lign. til at kigge på det.