Top 17 ting du kan bruge bagepulver til!

bagepulver og det egenskaber tips og gode råd samt tricks
Top 17 ting du kan bruge bagepulver til! Ja jeg er klar over det måske lyder, som et spøjst indlæg men jeg synes alligevel den var meget nyttig og alt i alt handler min blog om at hjælpe og inspirere andre med gode råd.
Det åbenlyse råd til dig er jo at bruge bagepulver til netop dét som navnet antyder, nemlig at:

Bagepulver og det egenskaber – Top 17

 1. Bage med – alt fra kager til brød og andet godt
 2. Brug bagepulver til få vandhaner og andre blanke overflader til at skinne. Bland lidt bagepulver med vand og gnub på.
 3. Brug bagepulver til at gøre fedtede bordplader rene. Kom bagepulver på en fugtig klud.
 4. Brug bagepulver til at gøre køleskabet rent med. Kom tre spiseskefulde bagepulver i en deciliter varmt vand. Smør det ud i køleskabet med en fugtig klud og tør efter med en ren fugtig klud.
 5. Brug bagepulver som ovnrens. Prøv at komme bagepulver på en fugtig klud og fordel det på ovnens sider, bund og loft. Lad det side og virke i en times tid og tør derefter skidt og bagepulver af med en fugtig klud.
 6. Brug bagepulver til at få genstridige madrester af gryder og pander. Lad bagepulver stå og søbe en times tid i varmt vand i gryder og pander. Derefter kan de fastbrændte madrester fjernes med en børste.
 7. Gnub bagepulver på rødvins- og kaffepletter.
 8. Brug bagepulver mod jordslåethed. Bland en tyk pasta af bagepulver og vand og brug en gammel tandbørste eller lignende til at fordele bagepulvermassen på fliser eller badeforhæng med jordslåethed.
 9. Brug bagepulver til at fjerne den grimme lugt fra afløb. Hæld en deciliter bagepulver ned i afløbet efterfulgt med en deciliter eddike og derefter en omgang kogende vand.
 10. Brug bagepulver til at fjerne de grimme brune terester fra koppen. Kom en teskefuld bagepulver i koppen og gnid med en finger. vupti så er koppen ren og fin igen.
 11. Brug bagepulver til at fjerne den grimme rådne blomsterlugt. Kom bagepulver ned i vasen, der lugter og lad stå en times tid. Skrub derefter med en børste.
 12. At gøre blege dine tænder mere hvide med… Men du advares med at det ikke er godt for din emalje da den efter gentagne gange kan slides i stykker og det er jo dine tænders beskyttelse.
 13. Tilføjelse bagepulver til vasketøj i begyndelsen af vask øger vaskemiddel ydeevne . Når det er tilføjet i vasken , bagepulver frisker , deodorizes og blødgør vaskeri.
 14. Tilføjelse bagepulver til bassinvandet kan justere vandets pH-værdi til det anbefalede niveau . Kontinuerlig brug kan hjælpe med at holde en pulje er vandet klart.
 15. Når drysset tørre på bil interiør, sportsudstyr, møbler , tæpper, sko eller sneakers og lov til at sidde, bagepulver fjerner lugt. En anden metode til desodorisering objekter, som ikke kræver opfølgning støvsugning bruger en opløsning af vand og bagepulver i en sprayflaske.
 16. Bagepulver kan bruges til at slukke mindre køkken brande. Fire kræver ilt til at brænde. Varmen fra branden reagerer med bagepulver og skaber kuldioxid, som kvæler flammen. Denne anvendelse gælder kun for meget små brande.
 17. For folk med problemet acne virker bagepulver og vand-blanding til ansigtet hvor man skyller efter skyl. Glat et tyndt lag af honning på huden efter og vent ca 10 minutter. Skyl dit ansigt med varmt vand og anvender æble cider eddike blanding til ansigtet. Læs mere på http://www.sygdoms.com/7/2011/10/er-bagepulver-og-eddike-godt-for-acne-.html
bagepulver og det egenskaber tips og gode råd
Kilder:

Comments

comments

Udgivet af

Mark Barner

Graphic og Web Designer. Mac & PC ekspert

3 tanker om “Top 17 ting du kan bruge bagepulver til!”

 1. relative dentin abrasivity, eller RDA. Et videnskabeligt udtryk for hvor meget et materiale slider din tandemalje.
  “…Men du advares med at det ikke er godt for din emalje da den efter gentagne gange kan slides i stykker og det er jo dine tænders beskyttelse.”

  Bagepulvers RDA er omkring 7. Almindelig Colgate tandpasta har en RDA værdi på 68. Sensodyne 79, Aquafresh Sensitive har 91, Colgate Whitening har 124 og Colgate Tartar Control har 165.

  Jeg ved ikke om jeres udtalelse er propaganda eller uvidenhed.. Alt slider dine tænder. Tandbørsten slider, vand slider, luft slider, din tunge slider. Der er SLIBEmiddel i tandpasta.

  Udskrift tandpasta med bagepulver. bland vand og bagepulver til det får konsistens som glassur, dyp tandbørsten og børst som normalt. Skyld munden med vand.

 2. Ja, det er korrekt at det virker at bruge bagepulver til at blege sine tænder med. Det er nemt og billigt. Tilgengæld går det også ind og ødelægger tændernes emalje som er deres naturlige beskyttelse. Det kan gøre dem mere sårbare og lettere give isningerne i tænderne.
  Så det kan ikke helt anbefales at bruge bagepulver til tandblegning hvis det gøres med jævne mellemrum. Der bør man istedet købe nogle lidt bedre produkter der er beregnet til det.

 3. Tak for de tips! der er godt nok mange ting man kan bruge bagepulver til 🙂
  Man skal dog passe på med nogle af tingene, fx at blege ens tænder med bagepulver kan være risky, da der ikke skal meget til før det slider på ens emalje, for så for man tyndere og skrøbligere tænder.